Duitse markt benaderen, doe het bedachtzaam

Met 20 jaar ervaring op zowel de Duitse als de Nederlandse markt en cultuur, staan we regelmatig voor de vraag: waarom verwachten Nederlandse managers zo snel rendement van hun investering juist als ze heel nieuwe markten gaan betreden? De opbouw van hun Nederlandse klantenbestand is immers ook langzaam gegroeid. De Duitse markt staat niet bekend voor snelheid. 

Daar waar onze klanten echt een lange termijnvisie hebben, zien we dat dit altijd resultaat oplevert. En dan spreken we niet eens over een 5 jarenplan. Na ca. 1,5 jaar beginnen de resultaten zichtbaar te worden. Een dieseltrein die niet meer stopt. 

Voor nieuwe (export)markten heb je gewoon een lange adem nodig. Iets wat elke ondernemer of salesmanager in principe weet, maar lang niet iedereen naar handelt.  

Onze vraag is dan eigenlijk, waarom niet? 

Over ons

De Duitse markt biedt talloze mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven binnen diverse (metaal)technische sectoren. Onze missie is om in onderlinge samenwerking deze kansen te ontdekken en te benutten. 

Meer berichten

  • All Posts
  • Nieuwsbericht

5 mei 2024/

Assistent:in Projektmarketing (m/w/d) 05.05.2024 https://www.arbeitsagentur.de/jobsuche/jobdetail/10001-1000185620-S Aufgrund des großen Zuwachses unseres Kundenstammes sind wir auf der Suche nach einer erfahrenen Bürofachkraft (m/w/d) im…

Op zoek naar Duitse klanten?!

Exclusief voor de Nederlandse Maakindustrie en pro-actief uit Duitsland

Hot

Contact

info@theeuwenmarketingplus.nl

+31 6 8350 9800 / +49 5941 988 324

Lilienweg 6, D-49828 Neuenhaus

Copyright © 2023 THEEUWEN marketing plus. Alle rechten voorbehouden.