Ons aanbod

De Duitse markt biedt talloze mogelijkheden voor Nederlandse maak- en toeleveringsbedrijven. In nauwe samenwerking met onze technische opdrachtgevers bieden wij oplossingen om je marktpotentieel in Duitsland in kaart te brengen, aan te boren en uit te bouwen. Laat de Duitse leadgeneratie en acquisitie gerust aan ons over, expansie niet alleen in Duitsland maar in het gehele D-A-CH gebied. Wij communiceren al ruim 20 jaar met vele technische sectoren, van automotive en machinebouw tot mechatronica en medische industrie. Wij zijn bekend met branches in de volle breedte!

Ben je bereid om Duitse klanten aan te trekken?

Wij zijn er klaar voor om met jou nieuwe kansen op de Duitse markt te ontsluiten.

Nieuwe klantenwerving

Ondersteuning bij het aantrekken van nieuwe Duitse klanten en klantcontacten. Uitbreiding van zakelijke kansen voor Nederlandse bedrijven binnen diverse metaal- en techsectoren.

Proactieve marktbewerking

Leadgeneratie en acquisitie om potentiële Duitse klanten te identificeren en contact te leggen voor nieuwe kansen. Wij brengen het technisch Nederlands MKB naar Duitsland.

Industriële marketing

Marketing voor de Maakindustrie & Toelevering: verspaning, plaatbewerking, mechatronica, machinebouw, las- en constructie, buig- en stansbedrijven, metaalwaren en machinebouw.

Oplossingsgerichte dienstverlening

Wij weten hoe we nieuwe Duitse klanten kunnen vinden, aanspreken, binnenhalen en behouden. Deze ervaring zetten we graag voor jou in. Tijdens dit proces nemen we veel werk uit handen, zoals nieuwe klantenacquisitie en het opbouwen van waardevolle en langdurige relaties, het binnenhalen en begeleiden van offerte-aanvragen, het aanbieden en opvolgen van offertes, het (mede) binnenhalen van de order, het regelen van bezoekafspraken-videocalls-belafspraken en naar wens ook het opzetten van een partnernetwerk van wederverkopers.

We nemen de tijd om je bedrijf en klanten te leren kennen, zodat we de resultaten kunnen bereiken die jij voor ogen hebt

Ondersteuning bij offertetrajecten

In Duitsland werken offerte-aanvragen nét even anders dan in Nederland. We helpen je om die verschillen te begrijpen en staan voor je klaar met volledige ondersteuning, waarbij we specifiek rekening houden met de interculturele verschillen. Samen zetten we stappen in de richting van jouw succes op de Duitse markt.

Waarom klanten ons vertrouwen

Ons team bestaat uit Duitse professionals met Nederlands management. Met meer dan 20 jaar ervaring in het proactief bewerken van de Duitse markt, kennen we de markt van binnen en van buiten.

We geloven in het opbouwen van duurzame zakelijke relaties. Onze aanpak is gericht op het vinden van de juiste Duitse partners die passen bij de behoeften van Nederlandse klanten. We begeleiden je vanaf het eerste contact tot aan het werven van waardevolle opdrachten en projecten.

Onze passie is om Nederlandse toeleveranciers te ondersteunen bij een succesvolle groei op de Duitse markt. Jouw succes is ons succes. Laten we samen de Duitse markt veroveren en groeimogelijkheden creëren voor jouw bedrijf.

Onze kracht zit hem in de open, snelle en directe communicatie met onze klanten waardoor we snel en effectief nieuwe, passende klantenrelaties kunnen opbouwen.

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten

Wat onze klanten over ons zeggen

Contact

info@theeuwenmarketingplus.nl

+31 6 8350 9800 / +49 5941 988 324

Lilienweg 6, D-49828 Neuenhaus

Copyright © 2023 THEEUWEN marketing plus. Alle rechten voorbehouden.