Ons team

Het kleine marketingteam van THEEUWEN marketing plus heeft een sterke passie voor proactieve marktbewerking van de Duitse Maakindustrie. Vlakbij de Duits-Nederlandse grens zijn wij in Neuenhaus strategisch gepositioneerd om jouw ambities waar te maken. Ga met ons op zoek naar jouw nieuwe Duitse klanten!

Partners in het
leven én in zaken

René Theeuwen & Wendy Soontiëns, ruim drie decennia lang vormen we niet alleen een team in het huwelijk maar ook in het bedrijfsleven. Samen hebben we onze onderneming uitgebouwd tot een waar familiebedrijf, waar niet alleen onze beide zoons maar ook onze overige gepassioneerde en zeer gewaardeerde Duitse medewerkers zich erg thuis voelen.

Maak kennis met ons internationale team

René Theeuwen

René Theeuwen

Duitslandmarketingspecialist (NL/DE/ENG)
Mijn passie ligt in het behalen van doelen en opdrachten binnen de Metaalindustrie, waarbij ik verkoopprocessen stuur en nieuwe concepten ontwikkel. Of het nu gaat om nieuwe klantenacquisitie, interne veranderingen in verkoopprocessen, websiteverbetering, online social media marketingsturing voor mij is dit het ultieme.
Wendy Soontiëns

Wendy Soontiëns

Projectmanager (NL/DE/ENG)
Ik ben een projectmanager die gedreven wordt door effectieve communicatie, aandacht voor details en het behalen van succesvolle resultaten, zowel voor klanten als medewerkers. Mijn dagelijkse contact met klanten en het bereiken van mooie orders via samenwerking motiveren me elke dag.
Eva Jungmann

Eva Jungmann

Dialoogmarketeer (DE)
Ik geniet van het voeren van positieve gesprekken met contactpersonen en het verzamelen van waardevolle informatie. De ontspannen sfeer, teamgeest, en rust in mijn thuiskantoor dragen bij aan mijn plezier. Succes vereist goede voorbereiding, actief luisteren en het samenbrengen van gespreksinhoud. Ik bel jouw toekomstige klanten altijd met een glimlach op.
Gabriele Makies

Gabriele Makies

Dialoogmarketeer (DE)
Mijn belangrijkste rol is het faciliteren van de connectie tussen leveranciers en klanten. De afwisseling in klanten houdt mijn werk boeiend, en het geeft me voldoening om door middel van regelmatige en gerichte follow-up telefoongesprekken orders te genereren voor onze klanten.
Thorsten Theeuwen

Thorsten Theeuwen

Duitslandmarketingspecialist (NL/DE/ENG)
Met een dubbele nationaliteit als Duitse Nederlander spreek ik vloeiend Duits en Nederlands, ook beheers ik de Engelse taal. Ik heb een passie voor Duitse vertalingen en correctiewerk. Daarnaast zet ik mij in als Dialoogmarketeer en Office Assistant ter ondersteuning van mijn moeder. Mijn vertrouwdheid met technische terminologie komt voort uit mijn betrokkenheid bij het familiebedrijf sinds mijn jeugd.
Morten Theeuwen

Morten Theeuwen

Boekhouding/IT (NL/DE/ENG)
Net als mijn broer, heb ik zowel de Nederlandse als de Duitse nationaliteit, waardoor ik beide talen vloeiend spreek. Dankzij mijn betrokkenheid bij het familiebedrijf ben ik goed bekend met technische termen en de Maakindustrie. Ik houd me bezig met het opzetten van databases in Excel, doe het IT beheer en ik ondersteun met de boekhouding.

Waarom klanten ons vertrouwen

Ons team bestaat uit Duitse professionals met een Nederlands management. Met meer dan 20 jaar ervaring in het proactief bewerken van de Duitse markt, kennen we de markt van binnen en van buiten.

We geloven in het opbouwen van duurzame zakelijke relaties. Onze aanpak is gericht op het vinden van de juiste Duitse partners die passen bij de behoeften van Nederlandse klanten. We begeleiden je vanaf het eerste contact tot aan het werven van waardevolle opdrachten en projecten.

Onze passie is om Nederlandse toeleveranciers te ondersteunen bij een succesvolle groei op de Duitse markt. Jouw succes is ons succes. Laten we samen de Duitse markt veroveren en groeimogelijkheden creëren voor jouw bedrijf.

Onze kracht zit hem in de open, snelle en directe communicatie met onze klanten waardoor we snel en effectief nieuwe, passende klantenrelaties kunnen opbouwen.

Onze missie is helder en effectief

We slaan de brug tussen Nederlandse toeleveranciers en de Duitse markt. Met jarenlange ervaring in zowel Nederland als Duitsland, begrijpen we de specifieke behoeften en culturen van de metaalindustrie in beide landen. Hierdoor kunnen we jouw overstap naar de Duitse markt moeitelozer en winstgevender maken.

Contact

info@theeuwenmarketingplus.nl

+31 6 8350 9800 / +49 5941 988 324

Lilienweg 6, D-49828 Neuenhaus

Copyright © 2023 THEEUWEN marketing plus. Alle rechten voorbehouden.