Onze netwerkexperts

Bij THEEUWEN marketing plus geloven we sterk in de kracht van samenwerken en het opbouwen van sterke zakelijke relaties. De bijdrage van onze partners is van essentieel belang voor het gedeelde succes en versterkt de kwaliteit van onze dienstverlening aan klanten. We hebben het voorrecht om te werken met diverse professionals, vaak éénpitters, variërend van Duitse contentwriters en multiculturele trainers tot LinkedIn-experts, logo- en huisstijlontwerpers en communicatiespecialisten. Dit delen we graag met jou, omdat we ervan overtuigd zijn dat jij ook kunt profiteren van hun expertise. Waarom? Dat vertellen we je graag persoonlijk!

Samen kun je groeien

Symphony Communications

Symphony Communications

Ingeborg Lindhoud (directeur)
Duitsland-expert |Advies, interculturele trainingen & coaching voor leidinggevenden & hun teams | Bruggen bouwen en doelen bereiken door betere communicatie en samenwerking.
Maike Moser Marketing

Maike Moser Marketing

Maike Speksnijder-Moser (directeur)
Duits content writing, copywriting en PR. Weet wat Duitsers drijft en slaat een brug tussen de Nederlandse en Duitse markt. Voor meer leads en omzet in Duitsland.
Anoek Schippers

Anoek Schippers

Anoek Schippers (directeur)
Wil je meer uit LinkedIn halen maar weet je niet hoe? Ik help je om LinkedIn in te zetten op een manier die bij jou en je bedrijf/organisatie past | LinkedIn trainer | Connecting online en offline | Anoek met oe
Sanne van Valen

Sanne van Valen

Sanne van Valen - Markus (directeur)
Jij wilt een sterk merk opbouwen, en daar kan ik je bij helpen. Of je nu een start-up bent die de markt wil veroveren of een gevestigd bedrijf dat zijn merkidentiteit wil verfrissen. Ik help bedrijven zoals die van jou om zich beter te positioneren. Online en offline.
TU-design

TU-design

Tim Uunk (directeur)
Van een logo dat de aandacht trekt tot een huisstijl die blijft hangen. Ik zorg ervoor dat jouw visuele identiteit perfect past bij jouw bedrijf.

Succesvol zakendoen
in Duitsland

Ben je een Nederlands technisch-industriële toeleverancier en/of producent binnen de metaalsector en wil je jouw zakelijke horizon verbreden? Wij zijn hier om je te ondersteunen met krachtige proactieve marktbewerking en grensoverschrijdende marketing, zodat succesvol zakendoen in Duitsland binnen handbereik ligt!

Ons aanbod

Lees meer over ons aanbod aan diensten

Contact

info@theeuwenmarketingplus.nl

+31 6 8350 9800 / +49 5941 988 324

Lilienweg 6, D-49828 Neuenhaus

Copyright © 2023 THEEUWEN marketing plus. Alle rechten voorbehouden.