Klanten

De Duitse markt barst van de mogelijkheden voor Nederlandse maakindustriële bedrijven binnen de toelevering & metaalindustrie. Onze missie is om onze klanten te ondersteunen bij het ontdekken, benutten en uitbouwen van deze kansen. Wij zijn specialisten pur sang.

Onze klanten in beeld

Voor wie?

Als Nederlandse technisch-industriële toeleverancier of producent in de sectoren metaal- en machinebouw zit je bij ons goed. Of je nu gespecialiseerd bent in metaalbewerking, CNC-verspaning, plaatbewerking, las- en constructiewerk, of een andere technische discipline beheerst, wij zijn er om je te ondersteunen bij het betreden van de Duitse markt en het aantrekken van nieuwe klanten.

Marktgebieden

Wij bedienen vele marktgebieden van zeer uiteenlopende aard; algemene machinebouw, food & feed, energie, medtech, semiconductor, aandrijftechniek, afsluiter & pompenindustrie, speciaalmachinebouw, hydrauliek en pneumatiek, defence, agritech, life-science, automotive en nog veel meer. Onze aanpak is flexibel en afgestemd op de behoeften van onze klanten.

Wat onze klanten zeggen

Ontdek de kansen in de Duitse Maakindustrie op LinkedIn!

Ben je actief in de Maakindustrie en wil je de Duitse markt te betreden? Onze LinkedIn-groep, “Zakendoen in Duitsland voor de Maakindustrie”, is de ideale plek om te beginnen. Hier vind je diepgaande inzichten, waardevolle netwerkmogelijkheden en de ondersteuning die je nodig hebt om succesvol te zijn in Duitsland!

🔍 Diepgaande inzichten: Leer de laatste trends, regelgeving en zakelijke kansen in de Duitse Maakindustrie kennen.

🤝 Netwerkmogelijkheden: Ontmoet gelijkgestemde professionals, deel ervaringen en bouw waardevolle zakelijke relaties op nog voordat je de markt betreedt.

🚀 Groei samen: Ontvang de ondersteuning en resources die je nodig hebt om succesvol te zijn in de Duitse markt.

Contact

info@theeuwenmarketingplus.nl

+31 6 8350 9800 / +49 5941 988 324

Lilienweg 6, D-49828 Neuenhaus

Copyright © 2023 THEEUWEN marketing plus. Alle rechten voorbehouden.